LOVELY DAY

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 1 Mac 2014

Cerita sikit pasal favourite roti.


Assalamualaikum.

Hai.
Hello March !
Gembiranya dah masuk bulan Mac rasa macam kejap je tahun ni pejam celik pejam celik dah bulan 3.
Sekarang dah dekat 6 month kerja dekat hospital. So far so good even rasa penat sampai tak terkata sebabnya mengadap ragam manusia. Kena sabar banyak banyak kan. Tapi aku pun manusia biasa.
Dah kerja memang cuti kena request. Kena rehatkan badan. Syok !
Sekarang pun ramai kawan batch dah tunang and ramai yang dirikan masjid. Mabrook semua !
Aku? Insyallah ada jodoh tak kemana kan. Doa doakan ehh.
Harapnya dia tunggulah aku ni yang tengah gigih kumpul aset. Hehe

Ok ok. Nak cerita pasal makanan. Yeyy ! Sedap ! Super dupper yummie ! hehe.
Aku paling suka Auntie Anne Pretzel P/Stick Eclairs. Melting sungguh chocolate haa.
Tengah on diet tapi kalah dengan makanan. Hee. 
 


See, i told you.
Sesiapa yang pernah makan roti ni memang rasa heaven. Tapi tak boleh makan selalu memang
boleh gemuk kalau makan hari hari. Sekali sekala takpe. Hee.
Ok thats all nak cerita pasal favourite food. hehe.
Sambung lagi nanti.
Kbai !

1 ulasan:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam

 
Tempelate Designed by Nabila Medan.All Right Reserved To سيتي روحاني